Singelfarsan - Fixar

TJÄNSTER

HEMSIDOR


Jag skapar med glädje


Låt mig få skapa era hemsidor så ska ni få se någon som tänker utanför den berömda boxen. När jag tar mig an ett projekt så gör jag det med glädje och sprudlande energi. Alla hemsidor som jag skapar är givetvis responsiva så de ser lika bra ut på datorskärmen som på mobilen.

Kontakta mig redan idag för en kostnadsfri konsultation. Jag kan även sköta om totaldriften av era hemsidor vilket innebär att jag skapar själva hemsidan och sedan så håller jag den uppdaterad med texter, bilder och annat som ni vill ha hjälp med.

LANDNINGSSIDOR


Digitalt visitkort


En landningssida kan ses som ett digitalt visitkort. Det är en enda sida där den mest väsentliga informationen läggs upp. Allt för att få en snabb laddningstid av sidanbesökarna inte behöver vänta alltför länge på att få tag på informationen om er, era produkter och eller tjänster.

Oftast så räcker det med en logga, kontatkformulär samt en kort men ändå intressant text besökarna tar kontakt med er och inte era konkurrenter.

LOGGOR


Erat märke


Jag fixar era loggor till riktigt bra priser och ni får loggorna i många olika varianter och färger utan extra kostnad. En logga är varumärket för eran verksamhet och självklart så ska den vara högupplöst och fastna i besökarnas minnesbank.

Låt mig få ta mig an era loggor redan idag.

Ni får loggorna både som PDF- fil och Png filer som har transparenta bakgrunder likaväl som olika bakgrundsfärger.

ANNONSBILDER - VIDEOKLIPP


Marknadsföringsmaterial


Jag kan även skapa era reklambilder eller videoklipp som ni kan använda vid eran marknadsföring både på sociala medier och genom andra kanaler.

Jag skapar både Instagram inläggsbilder och Instagram storybilder. Facebook annonser och omslagsbilder till era Facebook konton. Jag skapar även bildspel där ni kan visa upp era tjänster eller produkter på ett snyggt sätt.

Det är bara fantasin som sätter sina begränsningar. Jag kan även läggaundertexter (subtitles) på era befintliga videoklipp och även lägga på musikspår på dessa. Behöver ni förklaringsvideos så tar jag mig an även sådana projekt. 

ANLITA SINGELFARSAN IDAG


Jag arbetar som egenanställd och det innebär att jag hyr min arbetsgivare och använder deras F-skatt när jag fakturerar mina egna klienter. Så ni som företag blir fakturerade som vilket annat företag som helst. Jag tillämpar 10- dagars betalningsvillkor.

Tveka inte utan kontakta mig för en kostnadsfri konsultation redan idag. Jag återkommer inom 24- timmar.